Κατάργηση του νόμου 4387/16

Κατάργηση του νόμου 4387/16
Τελευταία ενημέρωση 19/09/2018

 Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε κατά την ομιλία του στη 83η ΔΕΘ την κατάργηση του νόμου 4387/16 λέγοντας: « Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι ένας κακός νόμος. Όχι μόνο μειώνει τις συντάξεις, αλλά τιμωρεί τελικά τη δημιουργικότητα και την εργασία.  …  Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Ο νόμος Κατρούγκαλου καταργείται…»

 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία χαιρετίζει την δήλωση αυτή διότι η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου είναι η μόνη λύση για να αρθεί η αδιέξοδη κατάσταση που μας έχει οδηγήσει στην ανέχεια και την απαξίωση, με τις νέες μειωμένες συντάξεις, με τις εξαθλιωμένες συντάξεις χηρείας με τον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα που ακόμα δεν έχει «βρει το δρόμο του».
 
Ήταν θεμελιώδες αίτημα της Ομοσπονδίας μας η κατάργηση των περισσοτέρων άρθρων του ανάλγητου και απάνθρωπου νόμου 4387/2016 του νόμου που ισοπεδώνουν την κοινωνία και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την δέσμευση αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Μένει να το δούμε να υλοποιείται όταν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έρθει στην εξουσία. Μέχρι τότε θα είμαστε επιφυλακτικοί. Διότι πολλά ακούμε προεκλογικά αλλά μετεκλογικά οι δεσμεύσεις αρχίζουν να ξεθωριάζουν και στο τέλος να ξεχνιούνται.
 
Ως Ομοσπονδία Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας, θα είμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στους κυβερνώντες τις δεσμεύσεις τους, όπως πάντοτε και διαχρονικά πράττουμε.
 
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ