Συνάδελφοι απόστρατοι ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ

Συνάδελφοι απόστρατοι ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ
Τελευταία ενημέρωση 08/10/2015

 Συνάδελφοι απόστρατοι ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ
 Βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την «ΤΡΟΪΚΑ» ( συγνώμη ΘΕΣΜΟΥΣ) στήνει τον ενταφιασμό μας. Συγκεκριμένα αποδέχεται συζήτηση για άμεση ένταξη του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ και ταυτόχρονα έχει ανασύρει από το συρτάρι το νέο μισθολόγιο που θα αποτελέσει την ταφόπλακα των συντάξεων μας (κυρίως των χαμηλόβαθμων). 
 
Η Ομοσπονδία και εγώ προσωπικά δίνουμε καθημερινά την μάχη μας. Η μάχη είναι άνιση διότι έχουμε πλέον απέναντί μας και τους μέχρι τώρα συμμάχους μας. ( Τι ειρωνεία είναι αυτή!!! Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας στοιχισμένες πλέον πίσω από τον «εξορθολογισμό» των ειδικών μισθολογίων λες και αυτά αποτελούν την μοναδική αιτία των οικονομικών δεινών της πατρίδας μας).
 
Κύριε Πρωθυπουργέ τέρμα πλέον οι παλινωδίες και τα ψέματα. Σεβαστείτε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις απέναντι μας, τις δεσμεύσεις σας κατά την επίσκεψη σας στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που μας δικαιώνουν και κυρίως βάλτε την υπογραφή σας στον τερματισμό της άνισης οικονομικής μεταχείρισης των ένστολων πολιτών της χώρας μας.
 
Είμαστε οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας, της κοινωνικής ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής (άλλωστε δικά σας λόγια είναι αυτά) και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας αντιμετωπίζετε πλέον σύμφωνα με την διαχρονική προσφορά μας στην Ελληνική κοινωνία.
 
Ο 
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
        Υποστράτηγος ε.α.