Επίδοση ψηφίσματος ΠΟΑΑΣΑ στη Βουλή

Επίδοση ψηφίσματος ΠΟΑΑΣΑ στη Βουλή
Τελευταία ενημέρωση 17/03/2015

 ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μετά την χθεσινή έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και το εκδοθέν Ψήφισμα σχετικά με το άρθρο 221  του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών << Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας , Οργανωτικά Θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις  >>   περί  του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.  , το οποίο  συζητείται από σήμερα το απόγευμα (6-8-14) στο Θερινό Τμήμα της Βουλής  , τριμελής Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. ε.α.  ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο , τον Γενικό Γραμματέα Αντιστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα και τον Ειδικό Γραμματέα και Νομικό της Σύμβουλο Αστυνομικό Διευθυντή  ε.α.  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα, μετέβη στο Κοινοβούλιο και επέδωσε το Ψήφισμα στο Γραφείο του κ. Προέδρου της ΒουλήςΣτη συνέχεια η αντιπροσωπεία επέδωσε το ψήφισμα στα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα :

·         Στο κόμμα της Ν.Δ. στο οποίο μας δέχθηκε και άκουσε τις ενστάσεις μας ο βουλευτής κ. ΤΖΟΥΜΑΝΗΣ καθώς και ο πρώην συνάδελφος και βουλευτής κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ .

·         Στο κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ./

·         Στο κόμμα ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .   /     Στις Γραμματείες των κομμάτων 

·         Στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ./

·         Στο Κ.Κ.Ε στο οποίο μας δέχθηκαν και άκουσαν τις ενστάσεις μας οι βουλευτές κ.κ. ΚΟΤΣΑΡΗΣ και ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ .

·         Στους Ανεξάρτητους Έλληνες στο οποίο μας δέχθηκε και άκουσε τις ενστάσεις μας ο βουλευτής κ. ΚΟΥΙΚ .

·         Μας δέχθηκε και άκουσε τις ενστάσεις μας ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νταβρής .

Όλοι οι βουλευτές  των κομμάτων με τους οποίους συζητήσαμε αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας και υποσχέθηκαν ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων  τους θα στηρίξουν τις απόψεις μας κατά την συζήτηση του σχεδίου Νόμου στο Κοινοβούλιο .