Συνάντηση του τ. υπουργού και τ.βουλ. Ν. Ροδόπης της Ν.Δ.κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Π.Ο.Α.Σ.Α.

Συνάντηση του  τ. υπουργού και τ.βουλ. Ν. Ροδόπης της Ν.Δ.κ. Ευριπίδη  Στυλιανίδη στην   Π.Ο.Α.Σ.Α.
Τελευταία ενημέρωση 22/02/2018

Την 20-2-2018  μας επισκέφτηκε κατόπιν προσκλήσεως στα γραφεία μας ο τ. υπουργός και τ.βουλευτής Ν. Ροδόπης της Ν.Δ.κατά την διάρκεια του Δ.Σ.  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Ευριπίδης Στ.  Στυλιανίδης. Ο Θρακιώτης πολιτικός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας  για ό,τι έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Ελλάδα αλλά και στην ακριτική περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τους ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της Θράκης, την μειονοτική πολιτική, τις αναπτυξιακές προοπτικές και τις δυσκολίες της ακριτικής περιφέρειας τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην περιοχή οι συνάδελφοί τους από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.Ο  πρώην Υπουργός και τέως βουλευτής Ροδόπης επίσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προτάσεις των αποστράτων τα οποία δεσμεύτηκε, όπως και στο παρελθόν να στηρίξει με ό,τι δυνάμεις διαθέτει τώρα και στο μέλλον.Ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος και το Δ.Σ. αποφάσισαν να διοργανώσουν το Περιφερειακό Συνέδριο της Βόρειας Ελλάδας στην Κομοτηνή στις 17 Μαρτίου με τη στήριξη της Τοπικής Ένωσης και του Προέδρου της κύριου Γ. Τσαβδαρτζή, δείχνοντας εμπράκτως την ευαισθησία τους για τη Θράκη.
Η Π.Ο.Α.Σ.Α. θεωρώντας ότι το κυριότερο καθήκον όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα ημών των αποστράτων των Σ.Α. , είναι η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας σε μια εποχή που αυτά βάλλονται πανταχόθεν , αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την συσπείρωσή και την επαγρύπνηση ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας στην εκπλήρωση των διαχρονικών αξιών της Πατρίδας μας .
Η Π.Ο.Α.Σ.Α. προσκάλεσε τον πρώην Υπουργό και Επίκουρο Καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο τους που θα γίνει στα Καμένα Βούρλα στις αρχές Ιουνίου με θέμα « Θράκη: το επόμενο βήμα ».