Συνάντηση μελών Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. με την υπουργό Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου την 27-7-2016

Συνάντηση μελών Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. με την υπουργό Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου την 27-7-2016
Τελευταία ενημέρωση 01/08/2016

Την 27-7-2016 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. Χριστακόπουλου Ευάγγελου, που συνοδευόταν από το Γ.Γ.Κουτοποδιώτη Οδυσσέα, τον Ειδικό Γραμματέα και Νομικό μας Σύμβουλο Καλογιαννάκη Νικήτα και το μέλος μας Ζωγράφο Νικόλαο, με την Υπουργό Τύπου κυρία 'Ολγα Γεροβασίλη και στη συνέχεια με τον Διευθυντή  του γραφείου του υπουργού Επικρατείας, κυρίου Νίκου Παππά.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η άμεση παρέμβασή τους, προς τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για την ρύθμιση του μείζονος θέματος αναφορικά με την απαίτηση του Γ.Λ.Κ. για άμεση αναδρομική καταβολή μεγάλου μέρους των συντάξεων, σε βάθος πενταετίας,ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σε απασχολούμενους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας και μάλιστα καθώς η Πολιτεία κωφεύει στην εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομελείας ΣτΕ και ΕΣ για αναδρομική επιστροφή των αντισυνταγματικών περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις μας, σύμφωνα με Ν.4093/2012 & Ν.4307/2014.
Η συνάντηση έγινε, σε πολύ καλό κλίμα,  αναγνωρίστηκε το δίκαιο των αιτημάτων μας, όμως για την ικανοποίησή τους δηλώθηκε αναρμοδιότητα και η όποια προσπάθεια που έκαναν για συνάντηση της Π.Ο.Α.Σ.Α. με τους αρμοδίους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας απέβη άκαρπη.