Συνάντηση ΠΟΑΑΣΑ με ΕΑΑΣ 23-10-2014

Συνάντηση ΠΟΑΑΣΑ με ΕΑΑΣ 23-10-2014
Τελευταία ενημέρωση 28/04/2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ. ΜΕ ΤΗ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ
 
Στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της Ε.Α..Α.Σ. και της Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.) με θέμα τον συντονισμό και την κοινή δράση μας προκειμένου να επιτύχουμε τους άμεσα επιδιωκόμενους στόχους μας .Από την κοινή αυτή σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι ο στρατηγικός στόχος της Ομοσπονδίας μας με σκοπό την δημιουργία αφενός Ενιαίου Συντονιστικού Οργάνου Ε.Δ. και Σ.Α. , και αφετέρου της δημιουργίας Ενιαίου Ασφαλιστικού Πυλώνα  αποτελεί και στόχο της Ε.Α.Α.Σ. .Επίσης συζητήθηκαν πέραν της αλληλογνωριμίας των μελών μας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα των αποστράτων μελών μας .  Η κοινή σύσκεψη κατέληξε με την πρόθεση δημιουργίας άμεσα ενός άτυπου συντονιστικού φορέα Ε.Α.Α.Σ. και Π.Α.Α.Σ.Α. για την περαιτέρω δράση μας για την υλοποίηση των ανωτέρω στόχων και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες από κοινού συναντήσεις . Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.  απένειμε τιμητική  πλακέτα στον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. για την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Προέδρου της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και της μέχρι σήμερα καλής συνεργασίας στα θέματα των αποστράτων .Στη συνάντηση εκτός του Προεδρου υποστρατήγου ε.α ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευάγγελου , παρέστησαν ο αντιπρόεδρος και επίτιμος υπαρχηγός Αντιστράτηγος ε.α. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριος , ο Γ.Γ. Αντιστράτηγος ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς , ο Ταμίας  Αντιστράτηγος ε.α.ΤΣΙΒΙΚΗΣ  Ηλίας , ο βοηθός Ταμίας αστυνομικός υποδιευθυντής ε.α ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Χρυσόστομος , το μέλος του Δ.Σ. Αντιστράτηγος ε.α.  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Η ΕΑΑΣ εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου .
Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με την Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.

 
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18 Α, 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr
E-mail: eaasgr@gmail.com
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2014
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.
      Σας γνωρίζουμε ότι στις 23 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο συνεργασίας με άλλους φορείς, συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.).
     Η συνάντηση, διάρκειας μίας ώρας, έλαβε χώρα στην έδρα της Ε.Α.Α.Σ., περιείχε το χαρακτήρα αλληλογνωριμίας, την ανταλλαγή απόψεων -θέσεων του κάθε φορέα και την αρχική προσέγγιση  γενικών θεμάτων που αφορούν τα εν αποστρατεία Στελέχη του Στρατού και των Σ.Α. (Μέλη της Ε.Α.Α.Σ. και Π.Ο.Α.Α.Σ.Α).
     Η συζήτηση  διεξήχθη σε κλίμα όπου επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία θέληση για συνεργασία,  ενώ υπερτονίστηκε η αναγκαιότητα συντονισμού των προσπαθειών και κοινής δράσης.   Για την πιο ειδική τοποθέτηση και διερεύνηση των κοινών θεμάτων, θα ακολουθήσουν σύντομα συναντήσεις για περαιτέρω συντονισμό των ενεργειών μας.
 Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.