Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. στη Γ.Σ. του Συνδέσμου Λάρισας

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. στη Γ.Σ. του Συνδέσμου Λάρισας
Τελευταία ενημέρωση 17/05/2015

Ο προεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. υποστράτηγος ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος μαζί με τον Εδικό Γραμματέα ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα μετέβησαν στην Λάρισα και παρευρέθηκαν στη Γ.Σ του Συνδέσμου Λάρισας .
και  ενημερώθηκαν τα μέλη  για τα παρακάτω θέματα:
Για την αποδοχή των αιτημάτων των Αποστράτων Αστυνομικών, για εφαρμογή καθ΄ ολοκληρία των δικαστικών αποφάσεων, από τους συναρμόδιους Υπουργούς Εθνικής ΄Αμυνας κ. ΚΑΜΜΕΝΟ Παναγιώτη και Προστασίας του Πολίτη κ. ΠΑΝΟΥΣΗ Γιάννη και υπόσχεσή τους για την εφαρμογή αυτών.
Για την αποδοχή του αιτήματος και υπόσχεσης ικανοποίησής του, για τη δημιουργία ασφαλιστικού πυλώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,όπου θα υπαχθούν τα Μετοχικά Ταμεία και Επικουρικά Ταμεία.
΄Εδωσαν απαντήσεις σε διάφορες απορίες των μελών μας, ως προς τις αναπροσαρμογές των συντάξεών τους, ύστερα από την μερική εφαρμογή των αποφάσεων των δικαστηρίων (Συμβουλίου της Επικρατείας  & Ελεγκτικού Συνεδρίου).
Δηλώθηκε στα μέλη μας ότι αναμένουμε την θετική κατάληξη των δικαίων αιτημάτων μας και σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δικαίωσής μας θα συνεχισθεί όπως και πρότερα έντονα και αποφαστικά.
Αναφέρθηκαν για την πορεία δημιουργίας Αστυνομικού Μουσείου στα οικήματα των πρώην Σχολών της Αστυνομίας στην οδό Μεσογείων στην ΑΘΗΝΑ. Προτάθηκε ότι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΑΑΣΑ) θα πραγματοποιηθεί στη ΛΑΡΙΣΑ, γεγονός που αποδέχθηκε η Γενική Συνέλευση.-