Συμμετοχή της Π.Ο.Α.Σ.Α. στις κινητοποιήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας στην 82η Δ.Ε.Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή της Π.Ο.Α.Σ.Α. στις κινητοποιήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας  στην 82η Δ.Ε.Θεσσαλονίκης
Τελευταία ενημέρωση 18/09/2017

Η  Π.Ο.Α.Σ.Α συμμετείχε, μαζί με την ΠΟΑΣΥ και τη ΠΟΑΞΙΑ, στις διαμαρτυρίες- κινητοποιήσεις των εν ενεργεία και αποστράτων στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00. Την Π.Ο.Α.Σ.Α εκπροσώπησε ο Γ΄Αντιπρόεδρος  Παπαδόπουλος Νικόλαος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Παρόντες επίσης ήταν ο Β΄Αντιπρόεδρος Βοργιάς Κωνσταντίνος και τα μέλη του Δ.Σ Τσαβδαρτζής Ιωάννης και Παπουτσής Κωνσταντίνος, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες Συνδέσμων.    Πραγματοποιήθηκε πορεία και επεδόθηκε ψήφισμα το οποίο παραδόθηκε, παρουσια του Αρχηγου της Ελληνικής Αστυνομίας  κ ΤΖΟΥΒΑΛΑ Κων/νου.
Στην ανακοίνωσή τους οι Ομοσπονδίες αναφέρουν:
«Ο Διαρκής και ανυποχώρητος αγώνας του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σηματοδοτεί μια πορεία δίχως τέλος έως την οριστική Επικράτηση και Δικαίωση του σκοπού του.
Αυτή η προσπάθεια, θα ευοδωθεί μέσα από την σκληρή και επίμοχθη διαδικασία ενάντια σε κάθε τι που επιβουλεύεται τον Ιερό μας Αγώνα και την μεγάλη Εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την Ανόρθωση της Χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών.
Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης και η εξαπάτηση που υποστήκαμε μας οδηγεί όλους στην κοινή συστράτευση για την ανατροπή των πιο αντιλαϊκών μέτρων που επεβλήθησαν στην Κοινωνία και μάλιστα από μια συγκυβέρνηση που ενστερνίζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Αριστερά